Plan een fotoshoot

Wil jij een fotoshoot plannen als fotograaf? Reserveer een datum, zodat je gebruik kunt maken van het prachtige lavendelveld als decor.

  Meer informatie krijgen over De Houten Hoeve

  Frida Liebeton


  ‘Mensen vragen mij wel eens… Waarom alleen maar Lavendel? Lavendel is een heel dankbaar product’

  In 2013 ben ik, na een carrière als zelfstandige in de zakelijke wereld, begonnen met de verkoop van de lavendelplanten in de bocht bij het Zweefvliegveld in Noordwijk. Vanaf dag één, kreeg ik alleen maar leuke en enthousiaste reacties. Ik had nooit verwacht dat het zich allemaal op deze manier zou ontwikkelen.

  Op het veld heb ik verschillende soorten en kleuren lavendelplanten staan. Hierdoor kan ik heel goed laten zien hoe een lavendel groeit, bloeit en hoe de planten onderhouden moet worden. Vanaf juni komt er kleur en wanneer het echt hoog zomer is, staat de lavendel vol in bloei. Lavendel is niet alleen mooi en ruikt lekker, je kan er ook nog wat mee doen.

  Met de Houten Hoeve is een droom werkelijkheid geworden. Ik had nooit verwacht iets te mogen bouwen, maar met het houten gebouw erbij is het plaatje compleet. Elke dag ben ik heel dankbaar dat ik mijn leven op deze manier kan invullen op deze unieke plek.

  De inspirerende locatie krijgt steeds meer vorm door de creatieve ondernemer binnen de Houten Hoeve. Wat mijn uiteindelijke doel is, weet ik niet. Maar wat ik wel weet is dat je iets moet doen wat je leuk vindt.